Голям скандал се заформи и в момента бушува в

...
  Голям скандал се заформи и в момента бушува в
Коментари Харесай

Скандал в поп-фолка: Андреа и Галин един срещу друг! Ето какви любезности си размениха!

 

Голям скандал се заформи и сега бушува в Instagram профилите на някои от най-популярните поп-фолк звезди. Поводът е поп-фолк събитието на годината - концертът на телевизия Планета. 

Виж още: Ново 20: Андреа и Кубрат Пулев са се събрали? Двамата - засечени на особено място

Той се организира в град Пловдив, а изненадата тази година беше отсъствието на най-популярните лица на Payner - Преслава, Емилия, Галена... Но не по тази причина е абсурдът. Ако следите профила на Андреа, сигурно сте забелязали, че тя следеше изкъсо въпросния концерт. 

Виж още: Обвързан ли е Галин? Певецът за любовта, изневерите и мимолетните връзки

Нещо повече - Андреа показа и чата си с Джена, с която разискват срутва на компанията, празната зала на концерта. Появиха се и други теории за разтърсванията в димитровградската компания. 

Виж още: Няма да повярвате какъв брой е пораснал Наки - синът на Джена! Вижте чаровното хлапе!

Впоследствие Андреа написа текст, насочен към притежателя на музикалната компания, като го упрекна, че са се появили поръчкови материали в медиите.

Виж още: Ах, какъв скандал! Николета осмя психоложката на националите, тя ѝ отвърна и стана ужасно!

Но думите на Андреа и в частност изказванията, че залата е била празна, засегнаха някои от най-актуалните реализатори в жанра. Като Галин да вземем за пример.

Виж още: Циркът е цялостен! Гаджето на Луна я заплаши в ария, тя него - със затвор!

В story-та в Instagram Галин не загатва името на Андреа, само че от видеото излиза наяве, че то е точно към нея. Галин е приказвал с сътрудници от жанра и всички се били обединили към концепция - Андреа да провежда независим концерт и да се види какъв брой хора би събрала.

Освен това той показва, че залата е била цялостна, а публиката се е забавлявала ужасно. Към думите на Галин се причисли и Десита. 

Андреа, несъмнено, не остана длъжна на Галин и му пожела нейния триумф - да цялостни нощни заведения с по 2000 души в чужбина. Последваха десетки фотоси от участията ѝ във въпросните заведения. Освен това напомня, че точно неин клип е първият hd клип в жанра.

А какъв е спорът сред Митро Димитров и Андреа, можем единствено да гадаем. Последните изявления по тематиката са от началото на предходната година и са обвинявания на Андреа, че той ѝ е " пращал хора ", които да я питат при какви условия би се върнала в продуцентската му компания. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР